Header Graphic
 

Over Life Alignment

Richard HereijgersMijn naam is Richard Hereijgers. In 2002 ben ik begonnen met Life Alignment Coaching in Eindhoven.

Na mijn studie aan de Technische Universiteit Eindhoven heb ik vier jaar gewerkt als ingenieur. In die tijd heb ik diverse trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gevolgd. Het werd voor mij steeds duidelijker dat mijn passie ligt bij werken met mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

In 2000 ben ik gestopt met mijn loopbaan in de techniek en heb ik de gelegenheid gehad voor een omscholing tot loopbaanbegeleider. Deze eigen ervaring van het maken van een loopbaanswitch is essentieel geweest om nu anderen te kunnen begeleiden in hun loopbaan.

In de afgelopen 15 jaar heb ik vele mensen begeleid bij het vinden van hun levensmissie, bijpassend werk en opstarten van eigen praktijk.

Praktijk Levensmissie coachingHet coachen van mensen is een van de mooiste dingen die ik doe. Ik luister graag naar mensen en heb voor iedereen en elke situatie begrip. Ik heb inmiddels zoveel vertrouwen en ervaring als coach dat ik m’n volledige aandacht kan hebben voor de persoon tegenover me. M’n respons komt automatisch en op het goede moment, waarbij m’n intuitie een steeds belangrijkere rol speelt.

Ik praat graag met mensen over het ontdekken en manisfesteren van hun levensmissie. Je levensmissie is datgene waar je blij van wordt, wat je energie geeft, wat je het liefste doet. Als het duidelijk is wat je levensmissie is, kun je daar meer ruimte voor gaan maken in je leven en je eerste of volgende stap zetten. Het is ideaal als je ervoor betaald kunt worden zodat je er nog meer mee bezig kunt zijn.

Ik vind het mooi om het potentieel in iemand te zien en aan te moedigen. Vaak zijn je eigen kernkwaliteiten zo vanzelfsprekend je er niet eens echt bewust van bent. En je eigen kwaliteiten erkennen en bekrachtigen, dat doet een mens goed. Je kernkwaliteiten en je levensmissie zijn uiteraard onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Voor mij is betaald werk niet het hoogste doel, het ontvouwen en vervullen van je levensmissie wel. Het is heel mooi als je vervolgens met je levensmissie in je inkomen kunt voorzien, en soms zijn er tijdelijk andere wegen nodig waarop je benodigde inkomen naar je toe komt. Het is de de kunst hier een balans in te vinden en goed mee om te gaan. Mijn vertrouwen hierin is alleen maar gegroeid.

* * *
 
Visie
levensdoelIeder mens komt op aarde met een levensdoel. Omdat we meestal niet bewust zijn van dit doel, hebben we de uitdaging dit opnieuw te ontdekken. Je hebt recht op vrijheid, om in jouw leven te doen wat jij wil. Hoe meer vrijheid je ervaart, des te groter zijn je mogelijkheden om invulling te geven aan je levensdoel.
 
In de tijd waarin we nu leven, een tijd van Nieuwe Energie, kun je alleen nog maar je hart volgen en doen wat bij jou past. Daarom is het belangrijk om eventuele angsten los te laten en vertrouwen in jezelf te vinden. Het is hierbij goed om je te omringen met mensen die je steunen, en bij elkaar te komen met gelijkgestemden.
 
Het is mijn overtuiging en ervaring dat het mogelijk is, in deze maatschappij zoals die nu is, in je inkomen te voorzien met dat wat je leuk vindt en waar je talent voor hebt. Gaan leven vanuit je hart is de sleutel tot het transformeren van deze samenleving.

Missie
Het is de missie van Life-Alignment om mensen te inspireren om hun levensmissie te ontdekken en te manifesteren.