Header Graphic
 

Loopbaancoaching 

Voor je ontwikkeling als mens vervult je loopbaan een essentiële rol. In je loopbaan kun je jezelf en je levensmissie verwezenlijken. Zeker als hooggevoelig persoon is het belangrijk om te doen wat bij jou past, dat waar jij blij van wordt.
 
Echter, meestal ligt de vertaalslag naar een bij-jou-passende baan niet zo voor de hand. Vooral als je hooggevoelig bent is het niet zo makkelijk om je plek in de maatschappij te vinden en te behouden.

Coachingstraject 
Loopbaancoaching van Life Alignment in Eindhoven biedt de structuur en begeleiding om te ontdekken wat je wilt, belemmeringen op te ruimen, de goede keuzes te maken, en in de richting van je levensmissie aan de slag te gaan.
 
ReactieTerwijl je je niet laat belemmeren door bijvoorbeeld voorwaarden van de maatschappij, verwachtingen van anderen, tijdsdruk, financiën, etc., ga je op ontdekkingsreis in jezelf om uit te vinden wat jij vanuit je hart wilt doen.
 
Pas als dat duidelijk is, komt de externe oriëntatie aan bod: de vertaling naar een bij-jou-passende baan, het opstarten van een eigen praktijk of een andere praktische invulling.

 
 
In dit traject: 
  • word je je bewust van je kernkwaliteiten en uitdagingen
  • neemt je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen toe
  • krijg je meer zicht op je eigen levensmissie
  • ga je steeds meer leven vanuit je hart
  • zet je concrete stappen in je loopbaan

 

Verder biedt Life Alignment begeleiding bij het omgaan met hooggevoeligheid (HSP) in je loopbaan.

 

Ben je benieuwd naar je mogelijkheden?
Maak een afspraak voor een gratis intake in Eindhoven. mail

 Praktijk Levensmissie coaching