Header Graphic
 

Reacties

Na 2 Magische Massages in oktober 2018

Magische MassageIk kan de magische massages van Richard aan alle vrouwen aanraden. Ik heb nu 2 massages gehad en kwam altijd heerlijk ontspannen en energiek eruit.

Waarom nog meer, Richard is een integer mens, luistert goed naar jouw vraag en speelt daarop in. Een kado aan jezelf is 't!

Michelle

* * * 

Na 3 Magische Massages in aug 2018

Dit was mijn 3e Magische (en dat zijn ze) Massage bij je. Op het moment dat ik bij je binnen stap kwam er een gevoel van rust en vertrouwen over mij heen. De rustige sfeer in jouw eigen ‘heelkamer’, de heerlijke geur en jouw fijne energie Richard. De eerste aanraking voelde als wegzakken in een warm aangenaam bad. Er kwam een golf over mijn heen, ik was goed precies zoals ik ben...

Lichamelijk gebeurde er ook heel veel. Het was heel fijn om toen je stem te horen die vertelde het okay was, dat ik het maar gewoon moet laten gebeuren, doorleven. Het leek alsof ik in een stoort van trance terecht was gekomen, en het was allemaal okay, alles mocht er zijn en voelde meer dan goed. Ik ben dankbaar voor het voelen van de diepe verbinding en eenheid, dankbaar dat jij er bent!

Desiree

* * *

Praktijkruimte voor soundhealilng en massageNa een Soundhealing in augustus 2017

Ik wil je nog even vertellen dat het een fijne klankervaring was. Ik had al een tijdje last met mijn stem, heesheid, keelontsteking. Reeds op de galerij kon ik de neiging om te gaan zingen niet onderdrukken en dat ging door in de auto. Gewoon klanken zonder betekenis en spontane melodie inprovisatie. De keelpijn is nu zo goed als weg en de stem is ook weer een pak helderder. Wonderlijk toch?

Vriendelijke groet en nogmaals bedankt, Klaas

* * *

Reactie na een HSP - Ontdek je Levensmissie meeting - maart 2017

Beste Richard, wat een fijne avond. Het was echt een kado om deze avond te mogen bijwonen. Heel erg veel dank. Aanrader voor anderen om eens met Richard je levensmissie te bespreken.

Olga

* * *

Reactie na een coachingstraject - augustus 2016

Dankzij de vakkundige begeleiding van Richard heb ik een veel beter beeld gekregen van wie ik nu echt ben en wat ik wil bereiken in mijn leven (werk en privé).
Vijf sessies en een aantal huiswerkopdrachten verder heb ik weer volop vertrouwen in mezelf en in het leven.Naast zijn empathische vermogen is Richard ook een prettig persoon waarbij je jezelf kunt zijn.

Bedankt!
Groet Wesley

 * * *

Reactie na een coachingsgesprek - januari 2016

Hartelijk dank voor het prettige gesprek vandaag. Je hebt me op een effectieve manier aan het denken gezet, iets waar ik de komende tijd zeker mee aan de slag ga om mijn weg helder te krijgen. Je feedback en inzichten hebben me energie gegeven om het stokje weer verder op te pakken. Dank daarvoor!

S. Wiesman

* * *

Reactie na een coachingsgesprek - mei 2015

Vorige week mocht ik in gesprek met Richard Hereijgers. Ik liep vast kon geen werk vinden en liep rond met het plan voor een eigen bedrijf. Samen hebben wij gekeken naar de mogelijkheden en werd ik mij bewust van welke stappen ik eigenlijk al genomen had. Met als resultaat mijn eigen praktijk.

Met prima tips en aandachtspunten kan ik gedegen aan de slag. Een eigen bedrijf opzetten is al spannend genoeg, het is dan ook erg fijn als iemand als Richard met je meekijkt en denkt.

Dank je wel Richard

Madelief de Vries

* * *

Reactie na een coachingstraject voor een eigen praktijk

Ik ben bij Richard terecht gekomen omdat ik via een reintegratietraject mijn eigen praktijk op wilde starten. Ik had daar nogal mijn eigen ideeën over, wat niet makkelijk was voor Richard. Maar met een ongelofelijk geduld heeft hij me bij gestaan in al mijn wensen die ik had. Er komt enorm veel op je af als je voor jezelf begint en Richard weet op veel praktische vragen antwoord wat enorm veel tijd en uitzoekwerk scheelt. Hij heeft ook mijn website gebouwd en me geleerd die te onderhouden wat echt een pré is omdat ik heel vaak van alles verander waardoor de site dynamisch blijft. Zelfs nu nog staat Richard altijd voor me klaar als ik nog ergens mee zit. Ik heb inmiddels een zeer goed lopende praktijk in Inca en Amayra sjamanisme en ik organiseer Master Workshops, shaman journeys en ben één van de co-creators van het Crystal skull event Holland. Ik zou het nooit zonder Richard gered hebben en kijk terug op een mooie inspirerende tijd. 

Hartegroet, Sylvia van Dinter - Qori K'ente - www.qorikente.com

 
Reactie na een orienterend gesprek: 
 
Hallo Richard, ik wil je laten weten dat ik nieuw werk heb bij de Rabobank. Ben er erg blij mee! Mede door het gesprek dat ik met jou heb mogen voeren is mijn daadkracht gegroeid en heb ik inzicht gekregen in mijn drijfveren en passie! Nu 2 weken op vakantie en daarna heerlijk aan het werk! 
Dank je wel! 
Willem Jan Maaskant
 
 * * *
 
Reactie na de 'Leven vanuit je Kern' workshop 
 
Hartstikke goed en bruikbaar, fijn om alles weer even in perspectief te zetten, tot de kern te komen en in positiviteit naar mijn prestaties te kijken. 
Talitha Koffeman
 
* * *
 
Enkele reacties n.a.v. de 'Start je eigen praktijk' workshops:

Goed verzorgde workshop. Alles werd behandeld waar ik tegen aan liep bij het opzetten van een praktijk. Het geeft me houvast. Ook een handige syllabus waar alles nog eens in staat en je dingen na kunt lezen. Heel volledig.

Ik vond het dynamisch, gezellig en open. Presentatie was helder, hartstikke goed om even opnieuw alle feiten te horen, met gelijkgestemden om me heen. Fijne ruimte ook in Breda! Goed, open, gezellig, informatie en leerzaam.

Een aanrader, je heb antwoorden op veel praktische zaken. Het geeft zeker een boost in het vertrouwen om vooral verder uit te gaan breiden en weer volgende stappen te gaan nemen.

Prima, duidelijke informatie, enthousiaste medecursisten, goede feedback. Door praktijkervaringen te kunnen delen en door over je plannen/wensen te praten en ideeën uit te wisselen krijg je nog meer inspiratie om daadwerkelijk verder te gaan.


* * * 

Tevredenheidsonderzoek
 
 
Bij het tevredenheidsonderzoek over 2008 werd een waardering gegeven van 8.5
Als motivatie voor dit cijfer gaven de kandidaten de volgende redenen:

Life Alignment coacht op de manier waarop ik begeleid wil worden, in alle rust, met geduld, met passende inzichten, precies in het goede tempo om er achter te komen wat ik leuk vind. En om van hieruit de basis te verstevigen met praktische tips en adviezen.

Zeer persoonsgerichte begeleiding van slechts één persoon. Zeer tevreden over de volgorde van aanpak. Ik word niet direct een bepaalde werkrichting uitgeduwd. Dat vind ik erg fijn.

Contactpersoon kan zich goed afstemmen op mijn ideeën en mogelijkheden, neemt mij serieus, biedt ondersteuning aan tijdens het traject waar nodig en structuur.

Ik word op mijn gemak gesteld/gehouden, de rust en tijd die er wordt genomen, er wordt goed geluisterd en de feedback is goed, er is gewoon een 'klik'.

Omdat ik op alle vlakken zeer tevreden ben over de begeleiding die ik tot nu toe heb gekregen.

Life Alignment is goed in het mensen begeleiden op eigen ideeën en wensen. Een persoonlijke benadering.

De afspraken verliepen altijd zeer vlot en duidelijk. Wachttijd was er niet. Mijn wensen werden altijd gerespecteerd en uitgevoerd. Ik ben zeer tevreden en heb het volste vertrouwen in Life Alignment.

Er is één contactpersoon, ik word serieus genomen en er wordt goed geluisterd. Er is regelmaat en er wordt naar de persoon (mijzelf) gekeken/geluisterd. Ik word snel teruggebeld indien nodig. Ik kan mijzelf zijn. En er is een hele positieve houding met alle aandacht vanuit de contactpersoon die een goede invloed op mij heeft.
 


De begeleiding past goed bij mij en is op maat gemaakt. Waardoor binnen de
gegevenheden (van mijn situatie) toch het beste eruit gehaald kan worden.


Tevreden over de aanpak en er werd goed naar mijn wensen en behoeften geluisterd.

* * *

Andere reacties van kandidaten
 
Beste Richard,
In 2003 werd ik werkeloos en belandde via het UWV in een groeps-reintegratietraject bij een groot bekend re-integratiebureau, zonder het gewenste resultaat, namelijk het vinden van een passende baan. Twee verloren jaren. In 2005 kwam ik in aanmerking voor een individueel IRO-traject en mocht zelf een coach zoeken. Via een zoektocht op internet kwam ik uiteindelijk ben jou terecht. Dat is het beste wat me is overkomen in de afgelopen jaren. Dankzij jouw aanpak afgestemd op mijn persoonlijke eigenschappen, wensen en ook mijn geestelijke toestand heb ik na vier werkeloze jaren weer een baan gevonden die mij op het lijf is geschreven en dat nog wel op mijn zestigste verjaardag. Het leek onmogelijk maar door jouw aanpak en begeleiding ben ik gaan geloven in het ogenschijnlijk onmogelijke, daardoor kwam ik in de juiste positieve energie en straalde zoveel vitaliteit en motivatie uit dat mijn nieuwe werkgever na een spannende selectie voor mij heeft gekozen.
Richard, heel veel dank voor jouw niet aflatende inzet en steun en heel veel succes met de coaching van nog heel veel clienten !!! Harry van StratumHallo Richard,
Allereerst wil ik jou nog bedanken voor de leerzame 5 sessies.Hierdoor ben ik erachter gekomen wat ik wil in mijn loopbaan. Doordat ik vast liep in mijn huidige baan wilde ik graag verder, maar wist niet hoe ik dit moest aanpakken. Doordat ik bij jou kwam en mij echt ging richten op mijzelf met de opdrachten die jij mij gaf, ben ik meer te weten gekomen wie ik ben en wat ik wil. En doordat ik hier mee bezig was kwam er ook echt iets op mijn pad! De baan die ik nu heb vond ik echt leuk maar stond een beetje stil, elke keer hetzelfde verhaal, ik bleef maar cirkelen en de baan die ik nu krijg sluit aan op mijn huidige baan, ik kan nu mijn ervaring door geven aan andere managers door ze te coachen, super, ben er echt blij mee. Vriendelijke groeten, Barbara TimmerBeste Richard,
Eindelijk een reactie van mij op je website. Hoe controversieel om door jou als re-integratiecoach te worden gecoacht om mijn baan los te laten en mijn eigen praktijk te beginnen. (loslaten in het Hier en Nu wat je Hoogste Goed niet meer dient). Dankjewel hoe je mij hebt gecoacht in mijn onzekerheid of ik mijn eigen praktijk wel aankon en hoe die "eigen praktijk" zich in de praktijk heeft ontwikkeld! Je hebt me geholpen te geloven in mijzelf en mijn kwaliteiten, waar ik nog in de roes van armoedebewustzijn zweefde. Ook dat inmiddels losgelaten, de sprong gewaagd, what the heck. Zoooooooo veel overvloed voor terug gekregen. Prachtige feedback van mijn clienten waar ik veel van mocht leren. En aan het leren ben ik nog steeds. Dankzij ook jouw vertrouwen en jouw feedback. Samen delen, samen groeien, met anderen delen, anderen te helpen groeien, wow, de energie expandeert, er zijn geen beperkingen alleen maar mogelijkheden.

Big multidimensional hug,
MvG


Mijn Passie: alles met passie ervaren   20 april 2008
door Ilona Wijnands

Gewoon een woord. En toch heb ik het tot voor kort voor elkaar gekregen er zulk een emotionele lading aan te geven, dat ik ben gaan navelstaren op dat woord. Want, "HELP"! Ik kon dat ene ding dat "mij zoveel energie geeft" niet aanwijzen in mijn leven. De hype van "Ken jij je passie?" "Weet wat je wilt" en "Doe wat je hart je ingeeft?", voelde voor mij als een hete adem in mijn nek. Ik liet me erdoor meeslepen alsof ik geen andere keuze had. "Hands Up! Jij kent die ene passie niet!"

Voelde me bijna gestalkt door de new generation hype van de Passionisten. En "mijn hart volgen", hoe doe ik dat exact? Loop ik achter een wandelend hart aan? Moet ik zolang wachten totdat mijn hart een sprongetje maakt, wat het volgens mij aldoor doet anders staat het stil?
Richard Hereijgers van Life Alignment heeft al heel wat weken van een gefrustreerde ik weet niet wat ik wil! Ilona, op zijn witte leren bank gehad. Ik wil bewust niet bernoemen dat ik voor passie in mijn werk bij Richard op de bank zat. Want ik houd niet van hokjes. Werk is slechts een vorm waarin de onderliggende essentie "passie" zich uit. Daarnaast is er nog een leven vol andere vormen waarin passie zich manifesteert.
Enfin, Richard bleef kalm; ik raakte met de week gefrustreerder. Die kalmte waarmee hij mij coachte en de kalmte waarmee hij telkens weer onbevooroordeeld luisterde naar een nieuw enthousiast geboren idee, verdient een trofee. "Yeaaah! Ik had er weer eentje gevonden, een nieuwe invulling van mijn dag." Echter, het was geen blijvertje. Want de week erop had ik weer een nieuw wild idee van wat mijn passie was. Ik zocht naar houvast, naar dat ene inzicht dat mijn leven in een klap zou veranderen, waarna ik verlost was van het eeuwige zoeken naar, naar wat toch eigenlijk in Hemelsnaam? Naar een ideaal leven? Naar een iets dat nog beter en fijner was dan het vorige? Naar? Eerlijk gezegd, zocht ik naar rust, innerlijke rust en tevredenheid. Als ik dat rne energiegevende ding in mijn leven heb gevonden, dan ja dan, dan zou ik rust vinden en mijn alledaagse onrust weg zijn. Alsof ik anders geen leven zou hebben ofzo? Apart, ja, alles. Ik zou eindelijk die vrijheid hebben gevonden in mijzelf. Bevrijd zijn van de inmiddels dagelijks geworden zoektocht, zooooo, klaar! Voeten gekruist rustend op de tafel, mijn handen gebogen in mijn nek en een glimlach van oor tot oor, wijntje op tafel me toelachend. Tsja, perfectie staat hoog in het vaandel in mijn leven. Ook het bouwen van super idyllische luchtkastelen met daarin perfecte passie, prinsen op witte paarden en droomdaginvullingen of banen zo je wilt dat ik het noem. Dagdromen is een van mijn talenten; realistisch zien en zijn was altijd al een bijvak, zo blijkt. Toch begint langzaamaan een kwartje te vallen. Namelijk, dat wanneer ik alleen maar streef naar de perfecte passie, ik mijzelf een stukje puur leven afneem en bovendien ook nog eens zo vaak keihard teleurgesteld kan worden. Want, elke dag streven naar het bereiken van dat ene ding, vertroebelt het zicht, het leven, en doet mij vergeten te beleven tussen het bereiken in!

Richard wist me op een dag een belangrijk puzzelstuk in mijn eigen dropping aan te reiken: Jouw passie is niet vastomlijnd. In alles wat je doet, hoef jij alleen maar jezelf te zijn. Gewoon te zijn. En dat is jouw taak. Ik begreep wat hij bedoelde. En was ook wel een beetje opgelucht tegelijkertijd dat ik niet verder hoefde te zoeken naar dat ene ding dat :). Ja, ja, zo ging het er in mijn hoofdje aan toe. Zo, RUST! Voeten op de tafel, trek de wijn maar open, en de rest van het tafereeltje erboven op. Zoals ik inmiddels weet, de kater komt later en daar zat ik weer, onrustig, zoekend en niet accepterend van dat wat is en zich NU aandient.

Totdat onlangs letterlijk het ei van Columbus bij mij brak en ik echt doorhad hoe het nou zat met die passie in MIJN leven. Ik heb zoveel mooie, leuke dingen in mijn leven. Ik wil zoveel beleven en ervaren. Alles wat ik ervaar en beleef doe ik met PASSIE. Ja, ja, lieve kijkbuislezers, ik ben eruit! Zoals het een dieseltje betaamt, altijd een fractie van een tijdbestek later, maar ik ben er echt uit NU!

Ik ga daar waar kan, voor het maximaal haalbare goede gevoel (voornemens, iedere dag, wat niet wil zeggen dat het ook elke dag lukt), dat doe ik met PASSIE. Van de afwas tot mij douchen van creatief naaien tot schrijven. Van decoreren en kijken naar een vogel tot ontroerd raken van een spelend kind. Van mij mooi maken en koken tot archiveren en luisteren naar iemand die dat eventjes nodig heeft. Van een ander blij maken en een steuntje in de rug geven tot een statement maken en lief briefje schrijven aan een lieve vriend(in). Van keihard huilen en me ronduit rot voelen tot lachen en grapjes maken met vrienden. Van uren slapen en liever lui zijn dan moe tot dansen en mijn bewegingsles.

Ik heb MIJN Passie ontdekt en dat is dat ik er niet EEN heb, maar ontelbaar vele. Wat een rijkdom he? En ik maar zoeken en zoeken naar dat ene ding dat :) dat ene ding zit in alles wat ik doe, want volgens mij is dat leven. Niets meer en niets minder.

Zo, alweer een zorg minder :) en meer tijd voor Passie!
Ilona Wijnands