Header Graphic
 

Life Alignment Sound Experience

Om bij je echte wensen uit te komen is het belangrijk om te kunnen ontspannen. Vanuit ontspanning kun je het beste contact maken met je passie, missie of levensdoel. De Life Alignment Sound Experience is heel geschikt om dit te ondersteunen.

Sound ExperienceMet de Life Alignment Sound Experience kun je 

  • genieten van een heerlijk klankbad
  • diep ontspannen en tot rust komen
  • uit je hoofd komen en alle gedachten loslaten
  • bij je gevoel komen
  • je zelfhelend vermogen stimuleren
  • je chakra's voelen
  • hogere dimensies verkennen
  • inzichten krijgen over je levensmissie

Het bijzondere van de muziek van de Life Alignment Sound Experience, is dat deze is gecreëerd is in de natuurlijke frequentie van de 432Hz stemming én afgestemd is op basistonen behorend bij de chakra's.

Tijdens de sessies ga je zelf resoneren met deze natuurlijke frequenties. Je neemt de klanken niet alleen waar met je gehoor, maar met heel je lichaam. Geluid gaat door heel je lichaam heen, het dringt door in iedere cel. Iedere cel kan resoneren met de aangeboden frequenties.

Daardoor kan er iets aangeraakt worden wat zich in je lichaam heeft vastgezet. Het effect is dat iedere cel in je lichaam uitgenodigd wordt om tot rust te komen.

In deze Life Alignment Sound Experience maken we via het Achtste Chakra contact met je Levensmissie en gaan deze via de 7 Chakra's integreren, zodat je met vertrouwen je Levensmissie kunt gaan verwezenlijken.

De Sound Experience kunnen we inzetten als onderdeel van een coachingstraject. Ook kun je deelnemen aan workshop die er speciaal op gericht zijn om je levensmissie te ontdekken.

 

Woensdag 7 februari: LevensmissieWorkshop 'Ontdek je Levensmissie'

Ontdekken en Integreren van je Levensmissie
met de Life Alignment Sound Experience

Duidelijkheid krijgen over je Levensmissie is van onschatbare waarde, vooral voor hoogsensitieve personen. Het werkt door op alle levensgebieden, van loopbaan tot sociaal leven, maar ook op je energieniveau en gezondheid.

Ik ga er in mijn visie vanuit dat ieder mens op Aarde komt met een Levensmissie, een groter doel. Op het moment dat je geboren wordt ben je dit echter vergeten. In het leven heb je uitdaging deze missie opnieuw te ontdekken. In deze workshop gaan we aan de hand van de Creatiespiraal en de Chakra’s meer zicht krijgen op je eigen Levensmissie.achtste chakra

Tijdens de ’Life Alignment Sound Experience’ ervaar je een muzikale innerlijke reis door je Chakra’s. We maken via het Achtste Chakra contact met je Levensmissie en gaan deze via de 7 Chakra's integreren, zodat je met vertrouwen je Levensmissie kunt gaan verwezenlijken.

Met ondersteuning van de Chakratonen in 432Hz stemming krijgen de 7 chakra’s, via een reis van het Basischakra tot het Kruinchakra, de nodige aandacht en healing, waarna we het Achtste Chakra gaan activeren.

Via het Achtste Chakra, wat zich boven je hoofd bevindt, kun je contact maken met je Hogere Zelf. Zo kun je tijdens deze sessie informatie krijgen over je Levensmissie, het doel van je leven hier op Aarde.presentatie

Vervolgens maken we reis weer terug langs de 7 Chakra’s waarbij we je Levensmissie in de Chakra’s integreren, zodat je de kwaliteiten van elk Chakra kunt gaan inzetten om je Levensmissie te vervullen. 

 

Praktische gegevens: 

 Datum Woensdag 7 februari
 Locatie

De Sprong, Tournooiveld 10, Geldrop

 Tijd 22.00u - 22.00u (inloop 19.30)
 Bijdrage 10 euro
 Meenemen niets nodig, matrasjes zijn aanwezig
 Aanmelding

via De Sprong

 

Voor meer informatie over de Sound Experience: www.soundexperience.nl